top of page

Waar?

CKC Zoetermeer

Wanneer?

Iedere zaterdagochtend
tussen 9.00 en 11.00 uur

Startdatum

9 september 2023

Instroom beperkt mogelijk​

Aantal lessen

33

 

Docenten

Jasmijn van Elteren

 

Prijs

€ 250,- per jaar

Jeugdtheaterklas START

Vind je zingen en dansen hartstikke leuk? Wil je niets liever dan meespelen in een musical? Voor het jongste talent is er Jeugdtheaterklas START.

 

START is er speciaal voor kinderen van 4 en 5 jaar die dol zijn op zingen, dansen en toneelspelen. In deze klas gaan de kinderen samen aan het werk met bijvoorbeeld:

 

  • Een rol of typetje bedenken en spelen

  • Samen spelen met anderen

  • Samen te zingen

  • Samen dansen

  • Een verhaal te maken op het toneel

In START krijgen de leerlingen elke zaterdag anderhalf uur les in zingen, dansen en acteren. Dat gebeurt spelenderwijs zodat alle kinderen mee kunnen doen. En uiteraard is er ook de tijd om af en toe even stoom af te blazen en de gebeurtenissen van de week te bespreken.

De docenten bij START hebben naast een theateropleiding ook een onderwijsopleiding gehad en kunnen als geen ander werken met jonge kinderen. Het plezier in zingen, dansen en toneelspelen staat bij START voorop. Tegelijkertijd worden de leerlingen voorbereid op doorstroming naar de andere Jeugdtheaterklassen, waar ze verder worden getraind. Twee keer per jaar laten de leerlingen van START zien wat ze geleerd hebben tijdens een presentatie in een openbare les

bottom of page