top of page

Waar?

CKC Zoetermeer

Wanneer?

Iedere vrijdag

van 19.00 tot 22.00 uur

Startdatum

18 september 2020

Instroom is gedurende het jaar mogelijk. 

Aantal lessen

35

Docenten

Bregje van Beek

Mandy Teunissen

 

Prijs

€ 330,- per jaar

Jeugdtheaterklas 6

Jeugdtheaterklas 6 is bedoeld voor leerlingen van 14 t/m 25 jaar. In deze Jeugdtheaterklas krijg je wekelijks les in zang, dans en spel. Alle lessen duren een uur en worden gegeven door verschillende docenten die gespecialiseerd zijn in zang, dans of spel.

Samen met je docenten en je medeleerlingen werk je aan zowel techniek als aan het instuderen van een een complete voorstelling. Doordat de lessen langer zijn, is er meer individuele aandacht voor iedereen. Zo kun je ook werken aan die onderdelen waar jij goed in wilt worden, bijvoorbeeld harder en hoger zingen, verschillende acteertechnieken of klassieke dans.

Als je echt ambities hebt om bijvoorbeeld naar een vervolgopleiding (conservatorium, toneelschool, musicalopleiding) te gaan, dan kun je auditie doen voor Cadenza SELECT. Deze groep wordt geselecteerd op basis van audities. Maar je kunt ook eerst een paar jaar les volgen bij Jeugdtheaterklas 6 om daarna door te stromen naar SELECT.

Bij Jeugdtheaterklas 6 krijg je de mogelijkheid om intensief les te volgen en te kijken waar jouw sterke en zwakke punten liggen.

bottom of page