top of page

Waar?

CKC Zoetermeer

Wanneer?

Dinsdagavond 19.30 tot 21.30 uur

Startdatum

6 november 2018

Aantal lessen

5 x 2 uur

 

Docenten

Arjos Pronk

Kevin van der Leeuw

 

Prijs

€ 150,- per cursus

START: Kennis maken met zang, dans en spel

De START-cursussen van Cadenza zijn korte kennismakingscursussen zang of acteren. In vijf lessen leer je de basis van deze theaterdisciplines. Je krijgt les van ervaren docenten, die zelf ook geregeld op de planken staan. Na afloop van de cursus ontvang je het deelnemerscertificaat en heb je de mogelijkheid om door te stromen naar de Opleidingslessen van Cadenza, waar je wekelijks les krijgt.

 

De lessen vinden plaats in een groep van maximaal 12 personen, waardoor er ook voor iedereen individuele aandacht is. Je werkt met oefeningen en repertoire, waarmee je vaardigheden en inzicht in je eigen talenten toenemen.

START Acteren

Altijd al eens op het toneel willen staan? Wel eens opgetreden maar mis je ervaring? Wil je graag spelen, maar ben je bang voor audities? Bij START Acteren leer je de belangrijkste technieken, onderdelen en termen kennen en werk je aan je eigen spel.

START Zang

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van je stem? Wil je beter leren zingen? Bij START Zang leer je meer over het gebruik van je stem en het zingen van (musical)repertoire. 

 

bottom of page